Презентація iBeauty CRM на ринку України

iBeauty

Перша мультифункціональна beauty CRM в Україні

Більшість бізнесів в Україні приділяють дуже багато уваги технологічності. Наша країна розвивається з кожним днем і рівень клієнтоорієнтованості зростає. Особливо це можна помітити в сфері надання послуг, зокрема у б'юті-індустрії. 

Власники салонів краси та майстри знають, наскільки складно організувати ведення клієнтської бази, складання графіку роботи та облік записів. Проте часи, коли це робилося у Excel-табличках давно пройшли і тепер на ринку представлено багато різних CRM-систем, які дозволяють автоматизувати процеси.

CRM-системи для б’юті салонів мають враховувати безліч нюансів саме цієї сфери та бути адаптованими під потреби салону чи майстра. На жаль, поки що на ринку не має рішення, яке б могло задовольнити користувачів на всі 100% і при цьому не коштувало надто дорого. Ось, чому ми створили iBeauty!

Сервіс iBeauty – це абсолютно нова платформа в індустрії краси, яка допоможе вам знайти та отримати потрібну послугу в необхідному місці та у зручний для вас час. Сервіс орієнтований як на майстрів і б'юті-салони, так і на клієнтів: вони можуть з легкістю знайти студію на основі розташування, часу і цін.

Огляд функціоналу: з чого складається наш сервіс?

  • Легкий та зручний запис 24\7
    тут додаємо скрін з оформленням запису
  • Можливість отримати власний сайт
    додаємо мокап:
  • Автоматичні сповіщення
    додаємо скрін сповіщення
  • Розрахунок заробітної плати beta
    додаємо скрін цієї сторінки
  • Електронний календар
    додаємо мокап (тільки треба розгорнути планшет на глядача, щоб більше було видно інтерфейс):
  • Мобільний додаток

додаємо мокап телефону з додатком

  • Клієнтська база
    додаємо мокап:
  • Статистика та аналітика
    додаємо мокап:
  • Система лояльності для твоїх клієнтів beta
    додаємо скрін
  • Облік товару beta
    додаємо скрін

Вартість підписки

Майстри та власники салонів можуть отримати безкоштовний місяць підписки для того, щоб протестувати ефективність нашої системи. Надалі ми зробили тарифи за оптимальними цінами:

  • майстру — 90 грн на місяць;
  • салону 290 грн на місяць.

Чому варто обрати iBeauty?

Ми прагнемо створити мультифункціональний сервіс, якого ще не було на українському ринку. Усі функції, необхідні для оптимізації вашої роботи, в одному додатку — це дуже зручно і ефективно як для вас, так і для ваших клієнтів. А саме:

  1. Усі салони та майстри на одній платформі (у нас є сайт та додаток).
  2. Легкий та зручний запис 24\7.
  3. Можливість бачити всі вільні місця салонів та майстрів.
  4. Усі знижки та акції від салонів на одній платформі.
  5. Відгуки реальних користувачів та галерея робіт майстрів.
  6. Фільтрація салонів по геолокації, рейтингу, ціні та послугам.

тут опціонально можна додати скріни певних сторінок

Як iBeauty допомагає роботі з клієнтами?

  1. Зручний віджет
    Ви можете додати посилання на онлайн-бронювання в будь-який канал зв’язку та соцмережу. Це скорочує шлях користувача і прискорює процес запису на послугу.
  2. Відгуки клієнтів
    В iBeauty можна збирати живі відгуки від клієнтів, тим самим зрозуміти їх потреби та надавати найкращий досвід під час відвідування вашого салону.
  3. Статистика та аналітика
    Аналізуйте роботу свого бізнесу швидко та без додаткових зусиль: визначайте топ-майстрів, популярні послуги і кращих клієнтів. 

Чим ми відрізняємось від інших?

Ми робимо IT-революцію в б’юті-сфері! Діджиталізація салонів краси по всій України дозволить кожному власнику бізнесу керувати та спрощувати свої повсякденні бізнес-процеси у будь-який час та з будь-якого куточка світу. Це допоможе не тільки покращити клієнтський досвід, а й вивести економіку нашої країни на новий рівень!

  • Хмарне рішення

IBEAUTY.CRM — завжди увімкнена та готова до роботи. Це означає, що ви отримуєте доступ до програмного забезпечення та своїх даних у будь-який час і в будь-якому місці, незалежно від гаджета, яким ви користуєтесь.

  • Команда, на яку можна розраховувати

Ми чесні, відкриті, рішучі та сміливі. Саме це допомагає нам створювати інноваційні продукти, виявляти та втілювати в життя потреби бізнесів. А ще ми — українці, всім серцем та душею прагнемо розвитку економіки та інформаційних технологій своєї держави.

Приєднуйтесь до нас і давайте розвиватися разом!