НАПІВПЕРМАНЕНТНЕ ТАТУЮВАННЯ МАКІЯЖУ

Сьогодні напівперманентний макіяж набирає популярності. Це вид косметичного татуювання, який використовує пігменти фармацевтичного класу, нанесені на шкіру. Це має на меті створити природний макіяж, який доповнює тон шкіри та підкреслює природні особливості. Перманентний макіяж наноситься висококваліфікованим фахівцем, який вміє оцінювати індивідуальні риси обличчя з метою отримання результату лікування, що підкреслює природну красу обличчя.

Напівперманентний макіяж все частіше використовують як чоловіки, так і жінки, які мають мало вільного часу для регулярного нанесення макіяжу. Це дозволяє їм підкреслити свою природну красу та завжди виглядати чудово без необхідності носити з собою косметичні сумки. Його також використовують спортивні чоловіки та жінки, оскільки після плавання, дощу чи занять у тренажерному залі не залишається розмазування.

ПРО ХУДОЖНИКА

лід

Айс — висококваліфікований косметолог із Таїланду, який спеціалізується на татуажі брів і губ і нарощуванні вій. Вона має понад 6 років досвіду позаштатної роботи в цій галузі та має сертифікат престижної PhiAcademy як художник PhiBrows. Техніка PhiBrows – це ручна техніка напівперманентного мікроблейдингу 6D для гіперреалістичного малювання брів, у якій форма брів розраховується відповідно до морфології обличчя та золотої пропорції (Phi = золотий перетин). Ця техніка спрямована на досягнення максимально природного вигляду брів. Якщо все це звучить для вас надто складно, не хвилюйтеся, Ice достатньо навчений і досвідчений, щоб створити для вас найбільш природний вигляд.


РЕЗЕРВУВАТИ ЗАРАЗ  |  WHATSAPP ЗАРАЗ


НАПІВПЕРМАНЕНТНЕ ТАТУАЖ ДЛЯ ОЧЕЙ

Напівперманентний макіяж, нанесений на брови, можна використовувати для обрамлення обличчя та покращення форми та чіткості брів. Техніка тривимірного моделювання волосся може створити видимість росту волосся для тих, у кого ріст волосся частковий. Напівперманентний макіяж можна нанести на повіки, щоб підкреслити природну лінію очей, щоб зробити очі більшими та яскравішими. 

РОЗТУШОВУВАННЯ
РОЗТУШОВУВАННЯ НАДАЄ М’ЯКИЙ ВИГЛЯД БРІВ ОЛІВЦЕМ. ВІН СВІТЛІШИЙ ВСЕРЕДИНІ ТА ЩІЛЬНІШИЙ І ЯСКРАВІШИЙ ДО ХВОСТА. ЦЕ НАДАЄ ЧІТКОСТІ ТА ГЛИБИНИ БРОВАМ. ПІСЛЯ ЗАГОЄННЯ ВОНО НАДАЄ ПРИРОДНОГО ВИГЛЯДУ. ВІН ІДЕАЛЬНО ПІДХОДИТЬ ДЛЯ КЛІЄНТІВ, ЯКІ НЕ ХОЧУТЬ РОБИТИ МАКІЯЖ БРІВ. 

  • Виконання послуги займає приблизно 2,5 години.
  • Ретуш входить у вартість і ми рекомендуємо ретуш 1-2 місяці.
  • Фарбування тримається 1,5 роки без підфарбовування і 2,5 роки з доповненням.
затінення

 

МІКРОБЛЕЙДИНГ
МІКРОБЛЕЙДИНГ СКЛАДАЄТЬСЯ З ОКРЕМИХ ШТРИХІВ, СХОЖИХ НА ВОЛОСКИ, ЯКІ ІМІТУЮТЬ ПРИРОДНЕ ВОЛОССЯ БРІВ, СЛІДУЮЧИ НАПРЯМКУ РОСТУ ВАШОГО ПРИРОДНОГО ВОЛОССЯ. ВІН СТВОРЮЄ ТОНКІ, РЕАЛІСТИЧНІ ТА ПРИРОДНІ ШТРИХИ ВОЛОССЯ.

  • Виконання послуги займає приблизно 2,5 години
  • Ретуш входить у вартість і ми рекомендуємо ретуш 1-2 місяці.
  • Мікроблейдинг прослужить 1,5 роки без ретушування та 2,5 роки з ретушуванням.

 мікроблейдинг


Мікроблейдинг + розтушовування
. Це поєднання мікроблейдингу по волоссю вздовж брів і доданого розтушовування від хвостика до тіла брів. Це створює максимально реалістичне і природне покриття. Цей вигляд виглядатиме реалістичнішим, природнішим і повнішим.  

  • Виконання послуги займає приблизно 2,5 години
  • Ретуш входить у вартість і ми рекомендуємо ретуш 1-2 місяці.
  • Мікроблейдинг + шейдинг прослужать 1,5 роки без доправки та 2,5 роки з доправкою.

мікроблейдинг + шейдинг

Чоловічі
брови Мікроблейдинг брів для чоловіків — це процедура, яка забезпечує надзвичайно реалістичні татуйовані штрихи волосся, які є водночас природними та чоловічими, гармонійно поєднуючись із наявними натуральними штрихами волосся. Це гарно обрамить ваше обличчя та додасть вам гарнішого вигляду. 

  • Виконання послуги займає приблизно 2,5 години
  • Ретуш входить у вартість і ми рекомендуємо ретуш 1-2 місяці.
  • Мікроблейдинг прослужить 1,5 роки без ретушування та 2,5 роки з ретушуванням.

чоловічі брови

 

НАРОЩУВАННЯ ВІЙ

Kim Style/3D, 4D, 5D Буква
«D» означає розмір. Число позначає кількість нарощених на кожній натуральній вії. 3D — це три нарощені на одну натуральну вію, а 5D — це п’ять нарощених на одну природну вію. Отже, ви буквально отримуєте в 3-5 разів більше вій з кожним повним комплектом!

  • Виконання послуги займає приблизно 1,5 години
  • Ретуш входить у вартість, і ми рекомендуємо ретуш протягом xxx тижнів.
  • Ця послуга триватиме 3 тижні або 4 тижні з ремонтом

вій


Татуювання
підводкою для очей Перманентна підводка для очей передбачає використання техніки татуювання для нанесення чорнила вздовж зовнішньої та внутрішньої лінії вій, щоб створити вигляд підводки. Татуювання підводкою для очей можна наносити різними стилями, від надзвичайно тонкої та природно виглядаючої підводки до більш товстих ліній і навіть крилатої підводки. 

  • Виконання послуги займає приблизно 1,5 години
  • Ретуш входить у вартість і ми рекомендуємо ретуш 1,5 - 2 місяці.
  • Мікроблейдинг прослужить Ця послуга триватиме 3-5 років.


НАПІВПЕРМАНЕНТНИЙ ТАТУАЖ ДЛЯ ГУБ

Напівперманентний макіяж також можна використовувати на краю губ як перманентний олівець для губ, щоб досягти повніших і чіткіших губ без використання шкірних наповнювачів. Він також використовується на тілі губ, щоб додати стійкий колір губам.

Татуаж губ 
Це форма напівперманентного макіяжу. Підкреслює красу природного кольору губ. Надає здоровий вигляд. Ця процедура забезпечує красиві та природні рожеві губи. його можна налаштувати відповідно до бажання клієнта.  

  • Виконання послуги займає приблизно 2,5 години
  • Ретуш входить у вартість і ми рекомендуємо ретуш 1,5 - 2 місяці.
  • Татуаж для губ протримається 1,5 роки без підправки та 3 роки без підправки. 

татуаж губ

ПРОДУКТИ ДЛЯ ТАТУЮВАНЬ, ЩО ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ

Зустрічайте перший у світі чистий пігмент!

Чистих пігментів зазвичай важко досягти, і вони мають різні відтінки кожного разу, коли вони виготовляються. Щоб домогтися стійкого бажаного відтінку, в нього додають різні добавки. Однак це вже не чистий пігмент. Це розбавлений пігмент, який був зроблений важчим.

Завдяки суперформулі змішування червоного, жовтого та чорного по-старому більше не використовуватиметься. Вони призначені тільки для тонування попередньо змішаних кольорів.

Відокремлення добавок і добавок від пігментів - це складний процес, який дозволяє нам нарешті отримати найчистіший пігмент у світі.

Чистота пігменту дозволяє

  • швидше загоєння
  • надзвичайна стабільність
  • і, найголовніше, безпека та здоров'я клієнтів

Ще однією важливою характеристикою супер формули є біоінертне покриття.

Кожна частинка пігменту покрита цим матеріалом, що запобігає вивільненню будь-якої токсичної речовини з матеріалу, який він покриває. Простіше кажучи, цей матеріал робить можливим відсутність негативної взаємодії між пігментом і тканиною.

Незважаючи на те, що супер формула дорожча, через складний процес виробництва вона економічно менш прибуткова, ніж інші формули. Ось чому ми вирішили утримати цей продукт від масового продажу та обмежити його лише для PhiBrows Artists.