УЛЮБЛЕНИЙ БРАШ

Які правила укладання волосся і як вибрати щітку брашинг - на ці та інші питання нам відповів майстер зачісок - Міша Нович.

ЯК ВИБРАТИ ГРЕБІНЕЦЬ БРАШИНГ?

Існує безліч видів щіток-брашинг: звичайна і термо, металева, керамічна, пластмасова, дерев'яна, зі штучною та натуральною щетиною. Остання, до речі, ідеально підходить для вирівнювання неслухняних локонів. Металеву щітку можна безболісно використо- вувати в дуеті з феном, а кераміка більш рівномірно нагрівається і віддає тепло волоссю.

Також великий вибір розмірів гребінців. Але тут все простіше: чим довше ваше волосся, тим більший Діаметр брашинга вам підійде для формування більших локонів. І навпаки, маленький діаметр допоможе зробити милі кучерики.

ЯК ЗРОБИТИ УКЛАДАННЯ БРАШИНГ В ДОМАШНІХ УМОВАХ?

1. На чисте та вологе волосся нанесіть спрей для укладання. Потім опустіть голову вниз і трохи просушіть шевелюру феном на середній температурі. Слідкуйте, щоб повітря фена було спрямоване на зростання волосся, тобто, від коріння до кінчиків.

2. Далі займіться чубчиком, скронями і область росту волосся біля обличчя. Увімкніть фен на гаряче повітря і візьміть брашинг. Розчісуйте волосся від коріння до кінчиків, направляючи фен на брашинг з пасмом волосся під кутом 45 градусів.

3. Обертаючи брашинг і не відпускаючи кінці, розчешіть і просушіть натягнуте пасмо волосся. Не послаблюйте волосся, щоб воно не заплуталося.

4. Далі увімкніть потік холодного повітря, щоб зафіксувати форму локона, і, не відпускаючи, накрутіть волосся на брашинг.

5. Знову нагрійте пасмо феном і остудіть холодним повітрям. Після того, як локон охолоне, акуратно зніміть з нього брашинг, не розтягуючи отриманий локон.

6. Так обробіть всі пасма волосся, накручуючи їх у напрямку від обличчя. Для більшої стійкості зачіски результат зафіксуйте лаком і розчешіть великим гребенем.