Що таке нарощування вій 6D ?

Нарощування вій допомагає покращити ваші природні вії, наприклад, подовжуючи та згущуючи їх. Це робиться шляхом нарощування кожної окремої натуральної вії, не торкаючись шкіри та повік.

Класичне 1D-нарощування, також відоме як одноразове нарощування, означає співвідношення 1:1 при нанесенні одного нарощування на одну природну вію. Об’ємні вії – це від 2 до 6 ниток нарощування, які кріпляться до натуральної вії.

Отже, що таке нарощування вій 6D? Як випливає з назви, це стосується застосування 6 нарощених вій до однієї натуральної вії. Він також відомий як російський том. Цей процес передбачає використання синтетичних вій 0,07 або тонких справжніх норкових вій, які є майже невагомими, тому їх зручно носити.

Ці довгі, об’ємні вії допоможуть створити м’який, пухнастий і об’ємний вигляд. Це особливо корисно, якщо у вас рідкісні вії, залисини або якщо у вас небагато натуральних вій.

Переваги нарощування вій 6D ?

Основна перевага нарощування вій 6D полягає в тому, що воно може створити повний, об’ємний комплект вій, навіть якщо у вас рідкісні тонкі вії від природи. Порівняно з класичними 1D нарощуваннями, фініш набагато м’якший, пухнастий і багатовимірний; На відміну від класичного нарощування 1D, нарощування вій 6D може допомогти заповнити проміжки між рідкісними природними віями.

Крім того, відомо, що нарощені вії 6D завдають меншої шкоди вашим натуральним віям завдяки меншій вазі. При правильному застосуванні ці нарощування не повинні дратувати повіки та шкіру. Через невелику вагу розширень також відомо, що вони служать довше, ніж класичні розширення, у деяких клієнтів.

Переваги нарощених вій

Нарощування вій може допомогти заощадити значну кількість щоденного часу, коли справа доходить до нанесення та зняття макіяжу, оскільки це усуває потребу у туші.

Якщо ви регулярно носите накладні вії, ви можете заощадити більше часу, вибравши натомість нарощені вії. Крім того, ви можете попрощатися зі збентеженням через передчасне відклеювання накладних вій.

Ви також можете мати багато варіантів з нарощуванням вій. Ви можете вибрати товщину, тип, стиль, завиток і довжину нарощування, залежно від ваших уподобань. Незалежно від того, що ви виберете, немає обмежень у тому, як ви хочете покращити свої вії. Вії будь-якого розміру можна укласти, завити, розкрутити або навіть пофарбувати до досконалості.

Можливі побічні ефекти нарощування вій

Але якщо все робити неправильно, можуть виникнути такі побічні ефекти:

  • Набряк та/або подразнення повік, наприклад свербіж, біль або висип
  • Тимчасова або постійна втрата натуральних вій
  • Інфекція повік або рогівки
  • Відчуття різі, печіння в оці та на повіці
  • Червоні очі

Важливо вибрати досвідчених спеціалістів із ліцензією, які знають, як безпечно нарощувати вії.